program za crtanje kuhinja 3d

Program za crtanje kuhinja 3D

Nikad nije zabavno prolaziti kroz obnovu kuhinje, ali sigurno je zabavno planirati i dizajnirati kuhinju.

S današnjim programima za dizajn, kuhinje možete jednostavno sami planirati i dizajnirati.

Puno je i programskih opcija za dizajniranje svakog aspekta kuće, kao i nekoliko zaista korisnih opcija za vizualizator boja.

Mnogo je varijabli koje treba uzeti u obzir prilikom planiranja kuhinje, ali na sreću, programi vas mogu prilično lijepo provesti kroz njih.

Budući da je kuhinja po mjeri jedna od najčešće korištenih prostorija u domu, važno je pažljivo planiranje.

crtanje kuhinja po mjeri

Zašto koristiti programski alat za dizajn kuhinje?

To je izvrsno polazište, pogotovo ako ćete unajmiti vlastitog proizvođača kuhinja ili proizvođača ormara. Možete im prenijeti svoje planove kako bi imali s čime raditi.

Naravno ako ćete sami graditi kuhinju, planovi su nužnost.

Konačno, upotreba današnje tehnologije (posebno 3D verzije) omogućuje vam vizualizaciju kuhinje puno bolje od jednostavnog crno-bijelog 2D crteža.

Savjet za dizajn kuhinje: Započnite s gledanjem slika u kuhinji. Jednom kad na slici pronađete dizajn kuhinje koji vam se sviđa, radite na tome u programu kojeg koristite.

U današnje vrijeme, mnoge tvrtke nude besplatnu mogućnost korištenja alata za dizajn kuhinje. Neke programe možete pronaći online, dok ćete neke skinuti kao aplikacije.

Ispod je naš popis besplatnih i plaćenih programskih opcija za dizajn koje uključuju dizajn kuhinje.

TOP 12 besplatnih programa za crtanje kuhinja

Home Stratosphere’s Interior Design Software – Zapravo, ova platforma dizajnira sve sobe u domu, ali ima neke lijepe kuhinjske značajke.

U potpunosti je dostupna online. Postoje i neke premium značajke. Ako ste na mobilnom uređaju, odaberite mobilnu verziju programa. Usprkos tome, poprilično je nezgodno koristiti program za dizajn na telefonu tako da je preporuka da se držite računala i laptopa.

Backsplash and Cabinet Design Software – Ovo je jedinstvena stranica jer je njezin fokus na dizajniranju pozadinskih pločica i ormara.

crtanje kuhinja

Vrlo je jednostavan za upotrebu kako biste međusobno testirali uzorke pozadine, boje ormarića i dizajne ploča.

Potpuno je besplatan, ali grafika nije tako oštra kao premium programi, ali to je izvrsna platforma za igranje s raznim vrstama dizajna kako biste stekli ideju o nekim osnovnim bojama, materijalima i oblicima pozadinskih ploča.

Homestyler – Izuzetno popularna internetska opcija za dizajn interijera (uglavnom zato što je besplatna i nudi 3D prikaz).

Ovaj program nudi kuhinjski modul. Funkcionira tako da započinjete s planiranjem izgleda / otiska.

Odatle odabirete kuhinjski modul tako da možete unijeti kuhinjske predmete kao što su ormari, radne površine, sudoperi, uređaji.

Home Hardware Kitchen Design Software – Jedna od najboljih besplatnih online platformi za dizajn kuhinje.

Imaju internetsku opciju posvećenu kuhinjama i uključuje nekoliko predložaka za rad (ili izradu vlastitog od nule).

Cijela platforma dostupna je online pa ne morate ništa preuzimati. Štoviše, postoji nekoliko unaprijed dizajniranih predložaka koje možete učitati i započeti odatle.

Planner5D – Sviđa mi se ovaj besplatni softver za dizajn. Za besplatnu opciju donosi vrlo stvarne dizajne interijera.

Iako dizajnira cijele domove i urede, ima izvrstan modul za dizajn kuhinje.

Tako da, možete ga koristiti za dizajn samo vaše kuhinje. Loša strana ove opcije je što su mogućnosti dizajna za vašu kuhinju ograničavajuće od ostalih programa za dizajn (ali besplatne su).

Zadani program je najbolji na računalu ili laptopu. Ako želite raditi na mobitelu, skinite aplikaciju.

Usput, postoje neke premium značajke koje možete platiti ako želite.

Lowe’s Virtual Kitchen Designer – Lowe’s koristi istu platformu za virtualnu kuhinju kao i Home Hardware.

Možete kliknuti slike da biste ih povećali kako biste vidjeli razinu detalja i kvalitetu trodimenzionalnog dizajna i prikaza.

Kao i Home Hardware, program je besplatan s nadom da ćete od njih kupiti kuhinjske ormare i slično.

Učitavanje je malo sporo, i pomalo nezgodno za upotrebu, ali primjeri ilustriraju da ishodi mogu biti prilično dobri besplatno.

Roomstyler – Jednostavna internetska opcija za 3D dizajn s kuhinjskim modulom.

Kao i mnoge druge platforme, započinjete s izgledom / otiskom, a zatim dodajete pojedinačne elemente dizajna. Uz Roomstyler jednostavno odabirete kuhinjski modul kojim možete dovršiti dizajn kuhinje.

Zanimljivo je da je Roomstyler jedina opcija koja nudi posuđe, stakleno posuđe, ostalo posuđe, male kuhinjske uređaje.

Zaista možete kuhinju dizajnirati do posljednjeg detalja.

Floor Planner – Program vam omogućuje da besplatno napravite jedan dizajn. Dodatne planove ćete morati platiti.

Dobra opcija za izradu izgleda ili nacrta. Dakle, ako se želite poigrati idejama za raspored kuhinja, ovo je dobra opcija.

Ako, međutim, tražite 3D prikaz vašeg dizajna kuhinje, predlažem da isprobate drugu opciju.

program za crtanje kuhinja

Prodboard Online Kitchen Planner – Jako sam impresioniran koliko stvarne kuhinjske planove generira Prodboardov 3D planer kuhinje.

Iako se Prodboard usredotočuje na prodaju licence za svoj softver tvrtkama, planer kuhinje možete koristiti besplatno.

RoomToDo Software – Program služi i pojedincima koji žele stvoriti 3D dizajne kuća, uključujući kuhinje, kao i tvrtkama poput dizajnera interijera, prodavača namještaja, trgovaca nekretninama i drugim tvrtkama kojima je potreban softver za dizajn kuhinja s bijelom etiketom.

Kad posjetite početnu stranicu, vidjet ćete primjer koliko je ovaj program impresivan pri dizajniranju trodimenzionalnih dizajna soba i kuća.

Planning Wiz – PlanningWiz 3D tlocrt omogućuje vam prijenos pozadinske slike ili PDF-a s nacrtom skice i izradu interaktivnog tlocrta koji možete preurediti.

Unutar programa ima puno „objekata“ koji se mogu koristiti za stvaranje ideje kako želite ukrasiti svoju kuhinju. Svi se predmeti mogu mijenjati tako da možete svaki objekt točno smjestiti u svoj prostor.

Floors and Kitchens Today Virtual Room Designer – Kliknete područje kuhinje i tada se pojavljuju mogućnosti dizajna. Možete kombinirati sve vrste dizajna. Imate i nekoliko početnih kuhinja kao predloške.

Možete testirati podove, ormariće, radne površine i pozadinske pločice.